Jdi na obsah Jdi na menu

Akce na rok 2019

27. 4. 2019
31.5.-14.6.  Řecko s ubytování v penzionu ve vesničce Velika na pobřeží Egejského moře. Potřebujeme doplnit  2 osoby.
 
9.-21.7. Albánie - Toulání s koly po zatím poměrně málo navštěvované nádherné zemi. 
 
30.7.-11.8. Norsko na kole z kopce -  prakticky nejoblíbenější naše akce, opakující se téměř každý rok. Kolo není uplně podmínkou. Může být nahrazena akcí Skandinavie - Daleký Sever, což by byla 15ti denní poznávací výprava na nejzazší sever Evropy. Jsou zájemci v případě obojího. Je možno sloučit do jedné z akcí.
 
20.8.-1.9. Litva - též tradiční poznávací akce krásnou pobaltskou zemí.  Cykloakce může být kombinována též splouváním zdejších krásných říček. 
 
6.-15.9. - na přelomu léta Jaru připravuje týdenní toulání po zajímavostech na pomezí  Polska, Moravy a Slovenska. Nebude chybět  krásné centrum Krakowa, skanzen v Rožnově p. R. skály na říčce Bialka, Zakopane, jezero Morske oko, Vlkolínec, Oravský hrad, Trenčiansky hrad aj.
 
20.-28.9. - na závěr sezony  můžeme zařadit tradičně Elbu nebo Duino Aurissima - relax u moře s výlety. Kolo nebo loď možno s sebou. V okolí Duina (mezi Terstem a Mt. Falcone - severových. Italie) možné výlety do historických městeček(Palmanova, Cividalle del Friulli, sjezd na kole ze sedla Predeall kaňonem říčky Soča až k moři, splutí části řeky Tagliamento aj. Možné táboření jak v kempu u moře, tak u sladkovodního jezera.
 
Orientační cena zůstává 9Kč/km za auto bez přívěsu, s přívěsem 10Kč/km + případné poplatky za trajekt, mýto, parkování.
 
Pozor!! U akcí s trajektem(Skandinavie, Elba aj.) je dobré tento zabookovat co nejdříve před odjezdem. Cena bývá značně nižší. Proto je dobré vybrat zálohy od všech, např: 1000Kč už třeba tři měsíce před odjezdem. S nákupem trajektu blíže k odjezdu se akce prodražuje.
 
Můžete samozřejmě přijít z vlastními návrhy na obměnu nebo změnu akcí!!
 
P.S. Výhodou těchto akcí není jen to, že se nemusíte starat o auto a zajištění podpory na cestách, včetně přátelského ducha malé skupiny, ale i to, že jste po celou dobu trvání akce prakticky ušetřeni převážně negativních zpráv, servírovaných zpravodajskými médii, což má dle našich dlouholetých zkušeností na člověka velice blahodárný vliv:)
Pojeďte si s námi vyčistit hlavu! Těšíme se na Vás:)
 
Roman 
602 323 139
Jarka
777 068 011
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář